Bölgede topyekûn temizlik çalışması başlatan temizlik işleri ekipleri, aynı zamanda bayram temizliği de yaptı.

Öğrencilerle birlikte temizlik çalışmasına katılan Başkan Şahin de, çöpleri topladı, çevreyi temizledi.

Başkan Mamak’ın her bir sokağına sahip çıktıklarını belirterek, Mamak Belediyesinin tüm birimleriyle üzerine düşen her türlü sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi.

Öğrencilere de teşekkür eden Başkan Şahin, vatandaşları da temizlik konusunda hassas olmaları konusunda uyararak, “Vatandaşlarımızı da çevreyi kirletmemeleri konusunda hassas davranmaya davet ediyoruz” dedi. 

Yol tabelalarından otobüs duraklarına, çöp konteynerlerinden parklara kadar detaylı bir çalışma gerçekleştirilirken, Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yollar vakumlu süpürge araçları ile süpürüldü,  yaya kaldırımları ve bazı yollar tazyikli su ile yıkandı. Belediye ekipleri etrafa atılan çöpleri de öğrencilerle beraber bir bir topladı.

Mamak Belediyesi mahallelerdeki çöp konteynerlerini de temizliyor. Ekipler boşaltılan konteynerleri yıkıyor, ilaçlayarak dezenfekte ediyor.

Böylece bulaşıcı hastalıkların ve etrafa yayılacak kötü kokunun önüne geçiliyor.

Mamak Belediye Başkanı Şahin, Ankaralı Turgut İçin Moral ve Destek Konseri Düzenliyor Mamak Belediye Başkanı Şahin, Ankaralı Turgut İçin Moral ve Destek Konseri Düzenliyor