Mamak Belediyesi, kaynaklarını Mamaklıların acil çözüm bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmaya devam ediyor.

Vatandaşın sorun ve sıkıntılarına yönelik kalıcı hamleler atmaya devam eden belediye bu kapsamda, Âşık Veysel Mahallesi Şadırvan Caddesi ve Hüseyin Gazi Mahallesi’nde, mahalle sakinlerinin yıllarca çözüm beklediği alt yapı sorununu çözdü.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Personele Yakın İlgi Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Personele Yakın İlgi

 Hüseyingazi Mahallesi’nde yer alan 8 binanın kanal sorunu kalıcı olarak çözüme kavuştu.

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 7 metre derinliğinde kanal döşeyerek, baca bağlantılarını da sağladı. Böylece vatandaşların yıllardır maruz kaldığı kötü kokular da ortadan kalkmış oldu. Yine ekipler, Aşık Veysel Mahallesi Şadırvan Caddesi’nde 5 metre derinliğinde kanal bağlantısı ve kanalizasyon bacası yaparak, alt yapı mağduru vatandaşların sorunlarını da kalıcı olarak çözüme kavuşturdu.

Her fırsatta alt  yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şahin de ekiplerin çalışmalarına katıldı. Şahin, vatandaştan gelen talepler doğrultusunda ekiplerin ilçe genelinde sahada gayret sarf ettiklerini kaydetti, vatandaşların çözüm bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturacaklarının da altını çizdi.

Editör: Haber Merkezi