Pursaklar

Pursaklar'da Özel Gereksinimlilerin Bayram Tıraşı Belediyeden

Pursaklar Belediyesi, kaliteli ve verimli zaman geçirmek adına Engelsiz Yaşam Merkezine gelen özel gereksinimli gençlere bayram tıraşı yapıyor.

Engelsiz Yaşam Merkezinde, ilçede yaşayan özel gereksinimli vatandaşların sosyal, kültürel birçok etkinliğin düzenleyen Pursaklar Belediyesi, her bayram öncesi olduğu gibi Kurban bayramı öncesi özel gereksinimli vatandaşlara bayram tıraşı desteği veriyor.

 ‘‘Engelsiz Yaşam Merkezimizde özel gereksinimli kardeşlerimizi, Kurban Bayramı önce bayram tıraşı yapıyoruz’’

Özel gereksinimli bireylerin mutlu olması olduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Özel gereksinimli kardeşlerimizin topluma daha kolay adapte olabilmeleri için hizmet verdiğimiz Engelsiz Yaşam Merkezimizde Kurban Bayramı önce bayram tıraşı yapıyoruz. Onların yüzlerindeki sevinç bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Onlar için yeni hizmet alanları, sosyal ve kültürel etkinlikler üretmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.

 Özel gereksinimli bireylerin Kurban Bayramı öncesi yüzlerini güldürmek için Belediye yetkilileri, Engelsiz Yaşam Merkezine gelen gençlere bayram öncesi saç tıraşı ve bakımlarını, özenle gerçekleştirdiler.