Mamak

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Personele Yakın İlgi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, öğle yemeğinde personelle birlikte yemek yedi. Yemek sırasına giren Şahin, personelle de sohbet etti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçeye yönelik hizmetlerini sürdürürken, personel ile de gerek mesai saatlerinde gerekse öğle yemeğinde bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye çalışanlarıyla öğle yemeklerinde bir araya gelmeyi sürdüren Şahin, yemekhanede tepsiyi alıp sıraya girerek, yemeğini kendisi aldı, personelin masasına oturarak onlarla birlikte yemek yedi.

Personelle birlikte yemek sırasında sohbet eden Başkan Şahin, Mamak ailesi olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini vurgulayarak, “Personelimizle samimi güzel bir sofrada bir araya geldik, sohbet ettik. Biz her zaman tüm personelimize değer veriyoruz çünkü hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz ve ortak hedefimiz Mamak’a hizmet etmek. Birlikte el ele vererek, başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Yemekleri çok beğendiğini belirterek aşçılara teşekkür eden Başkan Şahin, farklı masaları da ziyaret ederek personelle sohbet etti.