Bizim Ankara

Erdal Beşikçioğlu, Darüşşafaka İçin Sahneye Çıkacak

Etimesgut

Erdal Beşikçioğlu, 28-30-31 Mayıs tarihlerinde Etimesgut 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi’nde sevilen oyunları Bir Delinin Hatıra Defteri ve Fahrenheit 451 ile Etimesgutlu sanatseverlerle buluşacak. Oyunlardan elde edilen gelir ise Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağışlanacak.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkanı olan Erdal Beşikçioğlu, göreve geldiği ilk günden itibaren Etimesgut’a her alanda hizmet için kolları sıvadı.

Göreve başlamasından bu zamana kadar birçok etkinlikle Etimesgutlularla buluşan Erdal Beşikçioğlu, bu sefer sanatıyla Etimesgutlularla bir araya gelecek.

28-30-31 Mayıs tarihlerinde Erdal Beşikçioğlu, tüm Türkiye tarafından sevilerek izlenen, kendisiyle özdeşleşen, Bir Delinin Hatıra Defteri ve Fahrenheit 451 oyunlarıyla Etimesgutlu sanatseverlerle buluşacak.

Etimesgut Belediyesi’ne ait 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek tiyatro oyunlarının tüm geliri ise Erdal Beşikçioğlu tarafından eğitimde fırsat eşitliği için çaba gösteren Darüşşafaka’ya bağışlanacak.

Türkiye’deki belediyecilik anlayışına yeni ve dinamik bir soluk getiren Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut’un sanatın merkezi bir kent olması hedefine yönelik çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Seçimden sonra tiyatrolarını Etimesgut’ta oynayacağını belirten Erdal Beşikçioğlu’nun bunu ivedilikle gerçekleştirmesi vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Aynı zamanda oyunlardan elde edilecek gelirin Darüşşafaka’ya bağışlanacak olması halkın takdirini topladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.