Bizim Ankara

Benzin ve Motorine Zam: Ankaralı Yurttaşlardan Tepki

Ekonomi

Ankaralı yurttaşlar, akaryakıt fiyatına gelen zamlara tepki gösterdi. ANKA Haber Ajansı'na konuşan yurttaşlar, "Vatandaş olarak bu durumdan hiç mutlu değiliz. Bir an önce devletin bu konuda çözüm bulması lazım. Bu konuda büyüklerimizden yardım istiyoruz. Akaryakıt zamlarına artık yetişemiyoruz. Artık araba vs. kullanmayacağız, toplu taşımaya geçeceğiz. Bu kadar akaryakıt zammının altından kalkılmıyor" dedi.

 Dün itibarıyla benzin litre fiyatı 2 TL, motorin ise 1,68 TL yükseldi. Ankara'da benzinin litre fiyatı 43,28 TL iken motorinin litre fiyatı ise 43,35 TL oldu.

ANKA Haber Ajansı'na konuşan Ankaralı yurttaşlar, benzine ve mazota gelen zamlara tepki gösterdi.

Ankaralı bir yurttaş, "Akaryakıt zamlarına artık yetişemiyoruz. Artık araba vs. kullanmayacağız, toplu taşımaya geçeceğiz. Bu kadar akaryakıt zammının altından kalkılmıyor" dedi. 

İşsiz olduğunu belirten yurttaş, "Fiyatlar çok yüksek. Biraz zorluk çekiyoruz, ödeyemiyoruz" diye konuştu. 

Bir diğer yurttaş da "Artık her gün zam geliyor. Arabayı kullanmayacağız" ifadesini kullandı. 

Minibüs şoförü ise "Hep zam geliyor zaten. Günübirlik zam geliyor. Alıştık" şeklinde konuştu.

Ankaralı yurttaş, "Vatandaş olarak bu durumdan hiç mutlu değiliz. Bir an önce devletin bu konuda çözüm bulması lazım. Bu konuda büyüklerimizden yardım istiyoruz" dedi. 

Bir diğer yurttaş ise şöyle konuştu:

"Hala akaryakıtın çok ucuz olduğunu düşünüyorum. Acayip ucuz. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Benim için çok önemli değil kullanmasam da olur. Kullanması gerekenler ne yapacak?"

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.